Gratis verzending
Unieke producten
Goede prijzen
Inspirerende stijlen
Uitstekende service

Hoogwaardige kwaliteit van Bazar Bizar: handgemaakte rotan producten uit Bali

Bazar Bizar


Een aantal van onze producten wordt geproduceerd door Bazar Bizar. Bazar Bizar is een Belgisch interieurmerk dat is uitgegroeid tot een producent van high-end meubel- en accessoire stukken van de hoogste kwaliteit, geïnspireerd door de reizen van de oprichters naar Bali, Indonesië.

Rotan meubilair

Een van de meest populaire producten afkomstig uit Bali is rotanmeubelen en -decoraties.

Rotan, ook wel genoemd ratan of rattan, is een flexibele plant die groeit in de bossen van Bali en andere delen van Azië. Het wordt vaak gebruikt om meubels en decoraties te maken vanwege zijn duurzaamheid en schoonheid. De unieke texturen en patronen van rotan geven elk stuk een organische uitstraling die perfect past bij de prachtige omgeving van Bali.

De Balinese meesters in het werken met rotan hebben jarenlange ervaring en vaardigheid opgebouwd in het maken van prachtige, hoogwaardige producten. Deze meubels en decoraties zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer functioneel en duurzaam.

Handgemaakt door Balinese huisvrouwen

De producten van Bazar Bizar zijn 100% ecologisch en fair-trade, aangezien deze allemaal met de hand worden gemaakt door Balinese huisvrouwen! Tevens zet Bazar Bizar zich in voor goede werkcondities voor haar Balinese medewerkers, en overzien het volledige proces van productie tot verzending naar Nederland helemaal zelf.

Het aanschaffen van een stuk rotanmeubilair of -decoratie is niet alleen een aankoop voor uw huis, maar ook een investering in de Balinese cultuur en de vaardigheden van de lokale bevolking. Door het steunen van deze traditionele ambachten, helpen we deze prachtige cultuur in stand te houden en te behouden voor de toekomst.

preloader