Gratis verzending
Unieke producten
Goede prijzen
Inspirerende stijlen
Uitstekende service

Waarom wij bipbap zijn begonnen

Het begon allemaal met een eenvoudig gesprek tussen vier vrienden, Rico, Luuk, Vincent en Elke. Na jaren in de e-commerce te hebben gewerkt, hadden ze allemaal dezelfde droom: een online winkel opzetten waar mensen kwaliteitsmeubels konden kopen tegen betaalbare prijzen. Na twee jaar plannen en hard werken openden ze hun webwinkel ‘Bipbap’.

Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot mooie meubels

Bij Bipbap geloven we dat iedereen toegang zou moeten hebben tot kwaliteitsmeubelen zonder de bank te breken. Het is onze passie om onze klanten te helpen het perfecte meubelstuk voor hun huis te vinden. Onze missie is het inrichten van je huis gemakkelijk en betaalbaar te maken voor iedereen.

We zijn er trots op dat we een breed scala aan producten aanbieden, van moderne banken en stoelen tot vintage opbergmeubelen en rustieke eettafels. We hebben iets voor elke stijl en elk budget. Ons team heeft hard gewerkt om een selectie stijlvolle meubels samen te stellen die zowel comfortabel als praktisch zijn, zonder afbreuk te doen aan ontwerp of kwaliteit.

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden

Wat Bipbap onderscheidt van andere online winkels is onze toewijding aan klantenservice. Vanaf het moment dat je onze site betreedt, word je begroet door vriendelijk personeel dat niets liever wil dan je helpen precies te vinden wat je zoekt. Als je hulp nodig hebt om te beslissen welk stuk voor jou geschikt is of als er iets specifieks is waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om het aan een van onze experts te vragen! Ons deskundige team beantwoordt graag alle vragen of geeft advies over wat het beste bij jou thuis past.

Maar daar hebben we het niet bij gelaten! We wilden er ook voor zorgen dat bestellen bij ons zo gemakkelijk mogelijk was, dus we hebben een extra stap gezet bij het creëren van een veilig afrekenproces met meerdere betalingsmogelijkheden, waaronder PayPal, iDeal en creditcards. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook gratis verzending op alle bestellingen, dus waar je ook woont; we kunnen je nieuwe meubels direct bij je thuis laten bezorgen!

Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, dus als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je artikel, neem dan binnen 14 dagen na levering contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je tevredenheid over ons hoog blijft!

We willen onze liefde voor meubels delen met de wereld

We weten hoe belangrijk het is voor mensen die snel kwaliteitsmeubelen willen vinden tegen betaalbare prijzen, dus bij het ontwerpen van Bipbap hebben we ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te gebruiken is en toch veel opties biedt als het op aankoopbeslissingen aankomt – niet meer urenlang zoeken op verschillende websites om wanhopig te proberen ‘gewoon iets leuks te vinden’. Nu kun je gemakkelijk door honderden producten bladeren tot ze precies vinden wat ze nodig hebben!  

Het is een ongelooflijke reis geweest sinds we deze onderneming zijn begonnen, maar het is het allemaal waard geweest, wetende dat we mensen hebben geholpen hun huizen in te richten met kwaliteitsartikelen tegen redelijke prijzen – iets wat velen in deze tijden voor onmogelijk hielden!

preloader