Gratis verzending
Unieke producten
Goede prijzen
Inspirerende stijlen
Uitstekende service

Over ons

Bipbap is ontstaan uit een passie voor interieur en design. We denken niet vanuit meubelen, maar vanuit ruimtes en stijlen. Deze ruimtes en stijlen zijn veelal geïnspireerd door de natuurlijke handgemaakte producten van Zuidoost-Azië.

Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit van de meest vertrouwde leveranciers uit Europa. Zo weet jij dat je niet zomaar door je stoel heen zakt én dat het product op een duurzame manier is geproduceerd.

Het team achter Bipbap

En nu, het moment waarop je al wachtte – maak kennis met het dynamische team achter Bipbap! Elk lid heeft zijn eigen unieke bijdrage en eigenaardigheden, en wij houden ervan!

Elke Naber, ook bekend als “meubelmaestra”, houdt van niets meer dan het samenstellen van ons assortiment. Ze is altijd op jacht naar de volgende prachtige fauteuil of unieke bijzettafel. We vermoeden dat ze droomt in kleuren, materialen en texturen. We weten nog steeds niet zeker of ze een zesde zintuig heeft voor het vinden van de beste meubels, of dat ze gewoon uren op Pinterest doorbrengt.

Luuk de Weijer, de eeuwige vernieuwer. Luuk kan niet stilzitten en is altijd bezig met het vernieuwen van de webshop. Of het nu gaat om het testen van nieuwe functies of het herschikken van de homepagina om drie uur ‘s nachts, hij is degene die ons ervan verzekert dat stilstand achteruitgang is.

Rico Clark, onze technische tovenaar, zorgt ervoor dat onze webshop zo soepel loopt als een vers geoliede schommelstoel. Hij praat meer met computers dan mensen, maar we houden nog steeds van hem. Soms horen we hem fluisteren: “404-fouten, niet vandaag!”

Vincent van Laarhoven, de meester van de zichtbaarheid, zorgt ervoor dat we bovenaan in je zoekresultaten verschijnen. Wanneer hij niet bezig is met het domineren van de SEO-wereld, is hij waarschijnlijk onze koffiemachine aan het repareren. Wie had gedacht dat al die Google-algoritmen makkelijker te begrijpen waren dan een cappuccinomachine?

En daar heb je het, het Bipbap-team in al zijn glorie. Samen zorgen we ervoor dat jouw interieur straalt met de mooiste en meest duurzame meubels.

preloader